استفاده از سیستم های وبلاگ دهی معتبر

برای اینکه در صفحه اول نتایج جستجو ظاهر شوید می بایستی سایتی با کد نویسی مناسب داشته باشید . اگر از سیستم های وبلاگ دهی رایگان استفاده می کنید می بایستی سیستم وبلاگدهی با سئوی بالا را برای ساخت وبلاگ استفاده کنید . یک سیستم وبلاگدهی می بایستی دارای کدنویسی استاندارد برای متور های جستجو باشد . یک نمونه سیستم وبلاگدهی با کدنویسی استاندارد از نظر گوگل .

ارائه محتوای مفید

ارئه محتوای مفید به این معنی است که مطلبی را ارائه کنید که ارزش خوانده شدن داشته باشد . مطالب سایت های دیگر را کپی و در سایت خود منتشر نکنید . این یک نمونه از مطالب غیر مفید در اینترنت می باشد . و اکثر متور های جستجو که مهمترین ان گوگل می باشد این امر را تشخیص می دهد و همیشه مطلب کپی برداری شده در جایگاهی به جر صفحه اول قرار خواهد گرفت . شاید در ابتدای کار شما مطالبی را کپی کنید و در سایت خود قرار دهید و جایگاه خوبی نیز بدست بیاورید ولی این امر پایدار نخواهد بود و رتبه مطلب کپی برداری شده پایین خواهد امد.پس مطالب دیگران را کپی نکنید.

کد نویسی استاندارد

استفاده از ساختار کد نویسی  استاندارد  برای صفحات وب امر بسیار مهمی به شمار می رود . و اگر طراحی سایت شما توسط افراد متخصص صورت نگیرد تلاش شما برای بالا بردن امار بازدیدتان امری بی نتیجه خواد بود .

پس از شناخته شدن تمامی کلمات کلیدی می بایست در وب سایت بهینه سازی هایی انجام گردد. این بهینه سازی ها شامل رعایت استاندارهای وب در سایت، بهینه سازی ساختار سایت از نظر منوبندی، بهینه سازی قالب سایت برای گرفتن بهترین نتیجه در گوگل، افزایش سرعت سایت و رفع کل خطاهای سایت از نظر سئو و بهینه سازی می باشد. در برخی موارد حتی لازم است سایت جدیدی طراحی گردد. یک سایت ۱۰۰% سئو سایتی است که در آن استاندارهای کد نویسی رعایت شده، آدرس دهی صفحات برای موتورهای جستجو بهینه سازی شده و نحوه چیدمان مطالب در سایت مناسب موتورهای جستجو باشد. همچنین تکنیک های جدیدی در گوگل معرفی شده به نام rich snippet که با استفاده از آنها می توانید رنک سایت خود را در موتورهای جستجو ارتقاء ببخشید.

تبادل لینک

لینک ها در مطالب عامل بسیار مهمی در رتبه گرفتن مطلب می یاشند. موتور جستجوی گوگل لینک های خروجی از مطلب را به عنوان امتیاز منفی و لینک های ورودی به مطلب را به عنوان امتیاز مثبت برای آن مطلب در نظر خواهد گرفت . پس اگر تعداد لینک های ورودی به مطالب شما بیشتر شود مطلب شما معتبر تر خواهد بود . موتور جستجوی گوگل برای پیدا کردن مطالب جدید سایت های که در دایرکتوری  ثبت نشده اند از همین طریق اقدام میکند . مثلا اگر لینک مطلبی از سایت شما در سایتی معتبر که گوگل روزانه به ان سر میزند قرار بگیرد گوگل از طریق همان لینک وارد سایت شما شده و مطلب شما را برسی می کند و اگر از نظر الگوریتم های خود مشکلی وجود نداشته باشد مطلب شما را ثبت می کند. پس لینک های خود را در سایت های معتبر قرار دهید .

در صفحه اول گوگل باشیم
رعایت قواعد نگارشی از دید گوگل

عنوان مطالب خود را از ۳۰ تا ۶۰ کاراکتر انتخاب کنید.

در پاراگراف اول مطالب خود حتما از کلمات کلیدی استفاده کنید.سعی شو عنوان مطلب در پاراگراف اول نیز ثبت شود.

در ابتدای مطلب عنوان را در تگ h1 قرار دهید و لینک ان را نیز لینک همان مطلب بگذارید. درمورد تگ هامطالعه کنید

در درون لینک هایتان از توضیحات استفاده کنید.

در هر مطلب یک عنوان را در تگ h1 قرار دهید می توانید عنوان مطلب را در تگ h1 و تیتر پاراگراف اول را در تگ h2 قرار دهید .

در هر مطلب بیش از ۳ تگ h2 استفاده نکنید . گوگل و بسیاری دیگر از موتور های جستجو از تگ ها برای مشخص کردن نوع مطلب استفاده می کنند

مطالب خود را پاراگراف بندی کنید و از بالا به ترتیب تیتر هر پاراگراف را یکی از تگ های h2   و h3 استفاده کنید ولی توجه کنید تگ های h2 بیش از ۳  مورد نشوند .

تعداد کاراکتر های هر صفحه از سایت شما نباید بیشتر از ۱۲۰۰ کاراکتر باشد .

تعداد کلمات کلیدی شما نباید زیاد باشد و از کلمات تک حرفی استفاده نکنید . حداکثر کلمات کلیدی ۱۲ مورد می باشد .

حتما کلمات کلیدی را استفاده کنید که در پاراگراف اول متن وجود دارد .

از متا تگ ها استفاده کنید و توجه کنید اولین متا تگی که استفاده می کنید همان عنوان مطلب شما باشد.

حتما برای مطلب خود از توضیحات استفاده کنید این توضیحات را می توانید در تگ  “description” قرار دهید .

حتما از متا تگ ها برای مطالب خود استفاده کنید .

در پایان مطالب خود از خلاصه مطلب که سعی کنید کلمات کلیدی در آن وجود داشته باشد استفاده کنید .

حتما از کلمات کلیدی در ادرس سایت و مطالبتان استفاده کنید.

کپی برداری نکنید  ,  قوائد نگارشی را رعایت کنید  ,  از متا تگ ها استفاده کنید    ,  عنوان مطالب  را درست به کار ببندید  ,  از تبادل لینک  بدون حساب خود داری کنید  ,  از تگ های h1 h2 h3  به درستی استفاده کنید.

پس از بهینه سازی سایت می بایست مطالب با موضوعات مرتبط به سایت اضافه گردد. سعی نمایید مطالب با کیفیت و مورد نیاز کاربران به سایت اضافه نمایید و این کار را به صورت دوره ای یعنی روزانه و یا هفتگی انجام دهید. در تهیه مطالب خود مطالب می بایست با استفاده از کلمات کلیدی که در مرحله اول استخراج گردیده ایجاد گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *